ONS TEAM

WAAR WIJ VOOR STAAN!

Wij zijn een team van toegewijde HR-professionals die zich richten op het aantrekken van de beste zorgprofessionals voor ons ziekenhuis. Ons doel is om het ziekenhuis te voorzien van gekwalificeerde en gepassioneerde zorgverleners die onze patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Ons team werkt nauw samen met de afdelingen binnen het ziekenhuis om de behoeften van onze patiënten te begrijpen en de juiste kandidaten te vinden voor openstaande posities. We hebben uitgebreide ervaring in het werven van zorgprofessionals, van verpleegkundigen en artsen tot paramedisch personeel en ondersteunend personeel.

We begrijpen dat zorgverlening meer is dan alleen het uitoefenen van een beroep - het is een roeping. Daarom streven we ernaar om kandidaten te vinden die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook een passie hebben voor het verbeteren van het leven van onze patiënten. We zijn toegewijd aan het bieden van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving voor onze zorgverleners, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg aan onze patiënten.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de zorg en wilt werken in ons ziekenhuis, neem dan contact op met ons Recruiting team.

ALGEMENE INFORMATIE

Fundashon Mariadal
Kaya Soeur Bartola,
Kralendijk,
Caribbean Netherlands

(tel) (+599) 715 8900

WIL JE EENS KENNISMAKEN?

Dat kan! Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om jouw loopbaan te verrijken met een leuke werkervaring op Bonaire.