SOLLICITATIEPROCES EN INFORMATIE

Bon Bini!

Leuk dat je interesse hebt om te komen werken bij Fundashon Mariadal! We willen ervoor zorgen dat het hele proces soepel verloopt en dat iedereen een eerlijke kans krijgt. Dus, als je wilt solliciteren, lees dan alvast de belangrijke informatie op deze pagina's!

Het begint allemaal met het plaatsen van een vacature waarin we duidelijk beschrijven wie we zoeken. Als je denkt dat je perfect past bij wat we nodig hebben, kies dan de betreffende vacature en stuur je cv en een motivatiebrief. Wees niet bang om jezelf te laten zien en te vertellen waarom jij degene bent die we zoeken!

Wanneer we alle sollicitaties binnen hebben, nemen we de tijd om ze zorgvuldig door te nemen. We willen graag weten wie je bent en wat je kunt, dus we graven graag in je cv en motivatiebrief om te zien of je past bij de functie.

Als je aansluit bij wat we zoeken, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd een leuke kans voor ons om elkaar beter te leren kennen. We willen graag meer horen over je ervaring, vaardigheden en wat je drijft. En vergeet niet om ons ook vragen te stellen! We vinden het geweldig als je nieuwsgierig bent en meer wilt weten over ons ziekenhuis en de vacature. Als we denken dat je een goede match bent, kunnen er nog wat extra gesprekken volgen, zodat je meer teamleden kunt ontmoeten en zij jou. We willen er zeker van zijn dat jij je hier thuis zult voelen!

Oh, en maak je geen zorgen, we zullen niet te lang wachten om je te laten weten of je de job hebt. We begrijpen dat het spannend is, dus we zullen ons best doen om snel een beslissing te nemen. Dus, als je denkt dat je bij ons past en je wilt een geweldige tijd hebben in ons ziekenhuis, aarzel dan niet om te solliciteren! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en te zien wat voor geweldige dingen je kunt toevoegen aan onze zorgverlening op Bonaire!

Ayo!